okees-logo

Okees heeft een bouw-/woonwarenhuis in Zeewolde. Daar is het idee ook ontstaan om online gaan. Het gemak dient de mens hierin, makkelijk vanuit huis alles bestellen op het gebied van wonen, verbouwen, klussen, enz.

Omdat Okees naast de webshops ook de fysieke winkels heeft is het mogelijk persoonlijke service te verlenen. En dat maakt Okees.nl ook uniek.

Wij hebben een bouwwarenhuis, een meubeleringsbedrijf, een echte tuinafdeling, badmeubel verkoop en keukens (ook voor de professional) en een stofferingszaak.

We merkten dat er een grote vraag ook is naar ambacht, kennis en kunde plus de faciliteiten en productie van onze producten. En vooral ook persoonlijk advies en begeleiding staan hoog in het vaandel.

En als we dat alles nu eens konden combineren met de steeds grotere vraag van de consument per internet.

Veel voordelen:

Professionelere look, Sneller geplaatst, Veel grote multinationals werken ermee, Meer goederen op voorraad, Snelle levering in onze winkel of bij de consumenten thuis, Goede distributie van de materialen.

Plus dan ons voordeel boven andere online zaken : de ondersteuning!

Bouwmanagement ondersteuning, kennis op de vloer en ontwerpondersteuning. Wat is er vervelender dan het verkeerde materiaal verkeerd toe te passen waardoor je de klus weer helemaal opnieuw kan gaan doen voordat je hopelijk het gewenste resultaat behaalt.

Wij zijn eigenlijk de vroegere kruidenier die staat voor zijn product en ambacht en die je graag helpt en adviseert maar dan in een modern jasje.